IDS biedt Freight Auditing & Payment Services

Nieuwe technologieën die versneld worden toegepast, een enorme toename in e-commerce en uiterst onzekere tijden. In een paar weken tijd zijn we in een geheel nieuwe situatie beland. Een situatie waarin Just-in-Time delivery wel erg kwetsbaar blijkt en we zullen moeten wennen aan een nieuw normaal. Dat kostenefficiency daar een onderdeel van uitmaakt is zonneklaar. Bij de oplossingen die de efficiëntie van de supply chain vergroten, mogen Freight Auditing & Payments (FAP) Services zeker niet ontbreken. Lees hieronder hoe FAP Services zeker in tijden van corona jouw zorgen verlichten en kosten besparen.

 

Tijdrovend papierwerk

In deze uitdagende tijden is tijdrovend papierwerk natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten. Negeren is geen optie, dus wat te doen? Freight Auditing en Payments (FAP) Services is de verzamelnaam voor het papierwerk rondom de afhandeling van vrachten. Denk aan het verzamelen en bundelen van facturen, pre-audit en postaudits van zendingen, (bulk)betalingen, tariefbeheer en de analyses. Naast het verlichten van de administratieve taken hebben FAP-services als bijkomend voordeel dat je veel meer inzicht krijgt in alle vrachtgegevens.

 

Waarom juist nu uitbesteden?

Intelligente lockdown of geleidelijke versoepeling; het coronavirus blijft rondrazen in onze maatschappij. Niemand wil de dienstverlening aan klanten onderbreken en dan kan het, door personele onderbezetting, gebeuren dat de administratieve afhandeling wat langer dan gebruikelijk blijft liggen. Maar juist nu gaat het om vertrouwen en inzicht. De Freight Auditing & Payments Services van IDS garanderen betrouwbaar betalingsgedrag, een goede inschatting van de benodigde capaciteit en creatieve oplossingen voor ontregelde supply chains. Een hele zorg minder.

 

Benieuwd wat de Freight Auditing & Payments Services van IDS nu voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Arno Spoek van IDS, via arno.spoek@idsnl.com.